Årets kaptener utsedda

Vännäs HC har nu valt sina lagkaptener för säsongen 2017/18 och laget kommer ledas av nyförvärvet Markus Hägglund. 

Markus Hägglund, ny lagkapten för VHC.
Markus Hägglund, ny lagkapten för VHC.

Det blir Markus Hägglund som tar över som lagkapten. Hägglund är nyförvärv från Borlänge och har innan det två säsonger i Kiruna. Under sin tid som junior i Skellefteå AIK var han lagkapten i både J18- och J20-laget. Nu blir han VHC:s 19:e lagkapten, sedan vårt namnbyte 1979. Som assisterande kaptener får han med sig Samuel Aho, Fredrik Eriksson och Tobias Göransson.

– Jag känner mig väldigt hedrad och otroligt stolt över att få ett sådant uppdrag. Ett uppdrag som jag har rutin och erfarenhet över tidigare lag och grupper.  Känns även fantastisk över att få med de killarna som assisterande, säger Markus Hägglund.

– Dessa fyra kapter är alla starka ledare, men på olika sätt, så vi kommer vi en bra mix i ledarskapet. Att valet föll på Hägglund som kapten kändes naturligt, efter att ha träffat honom och pratat med honom åtskilliga gånger. Alla fyra ser verkligen fram emot uppdragen, säger tränare Mattias Lund.