VHC höll årsmöte

Under måndagen höll Vännäs Hockey Club årsmöte och för fjärde året i rad kunde klubben redovisa ett plusresultat. Utöver det så fick klubben sin sjätte guldklubbsmedlem. 

Glädjande är att de mycket positiva vindarna fortsätter att blåsa i föreningen, omsättningen fortsätter att öka med, detta år med ca 16% samt att klubben fortsätter att öka mycket stadigt på ungdomssidan. Plusresultatet detta år hamnade på 14 114 kr. Det egna kapitalet uppgår nu till ca 38 000kr.

– Mycket glädjande att vi återigen kan uppvisa ett plusresultat och jag ger samtliga i föreningen en eloge för deras slit, som har möjliggjort detta. Men vi står inför en tuff utmaning nu när de nya licensreglerna kommer att träda i kraft, säger klubbdirektör Erik Åström.

Till ordförande omvaldes Fredrik Lindgren.

Årsmöte valde också en ny styrelse och den ser ut som följer för säsongen 2017/18.

Ledamöter:
Johan Granström, vice ordförande (omval)
Erik Jonsson (omval)
Christer Nilsson (omval)
Patrick Filipp (nyval)
Fredrik Solbakken (sittande)
Mikael Kilstadius (sittande)
Maria Strand Johansson (sittande)

Efter mötet avtackades Mikael Näslund som avslutade sitt styrelseuppdrag samt att den finaste klubben Vännäs HC har, guldklubben, fick sin sjätte medlem. Då Ulf Jonsson fick ta emot utmärkelsen med motiveringen:
Under drygt 20 år har personen varit en del av ryggraden för den svartgula familjen och för Vännäs HC. Han påbörjade sin resa inom klubben som förälder och blev direkt ledare inom klubben. Trots att hans barn vuxit upp och inte längre är aktiva som spelare i klubben har han växlat upp och lägger ner oräkneliga timmar i föreningen, med att planera istider och med att dra in majoriteten av alla sponsorer samt att han är en ovärderlig tillgång för styrelsen. Vi kan gå som så långt att om det inte vore för denna person skulle inte föreningen funnits kvar, då det var som tuffast för klubben så drev han runt klubben på nästan egen hand.
Så det är med stolthet och all rätt att vi numera kan titulera Ulf Jonsson som guldklubbsmedlem nr 7!

För att bli invald i denna klubb måste det vara en enhällig styrelse och i egenskap som medlem i guldklubben blir man hedersmedlem och får fri entré till samtliga matcher VHC arrangerar livet ut.

Övriga medlemmar är:
Nr 1: Ulf Bodin
Nr 2: Stig Lindgren
Nr 3 Birger Nordlund
Nr 4 Tommy Forsgren
Nr 5 Lars Lindgren
Nr 6 Daniel Tjärnqvist