Tack ”Holla”

Nu står det klart att ännu en trotjänare i klubben lägger klubban på hyllan

Tobias Hollström har fyra raka säsonger och 114 seriematcher i A-laget, på dessa matcher har han svarat för 84 poäng. Utöver det har spelat juniorhockey och gått på Liljaskolan Hockeygymnasium, men efter ett par skadedrabbade säsonger står det nu klart att säsongen 2016/17 blev hans sista säsong.

– Det går knappt att tacka ”Holla” tillräckligt efter allt han gjort för klubben. Vi kommer inte bara sakna honom som spelare utan även som person, då han är en härlig och omtyckt person av alla i omklädningsrummet och i föreningen, säger general manager Jacob Bergendorff.

Det står även  klart att forwarden Marcus Lundström inte kommer att spela i Vännäs HC kommande säsong.

Vännäs HC vill tacka de båda spelarna för tiden i klubben och önska er ett stort lycka till i framtiden!