Ytterligare två spelare stannar i VHC

Nu står det klart att Jonathan Olsson Hammargren fortsätter i Vännäs Hockey Club samt att junioren Jonathan Tellström tilldelas ett utvecklingskontrakt.

– Jonathan gjorde extremt bra ifrån sig under sin första säsong och har mycket utveckling kvar i sig. Dessutom är han mycket seriös i sin hockeysatsning och en klok tvåvägscenter, som kan göra poäng, säger general manager Jacob Bergendorff.

Nackaprodukten kom till Vännäs HC från SHL-laget Luleå HF:s organisation där Jonathan spelade i frya år. På 64 matcher i VHC har han gjort 33 poäng.

Jonathan Tellström, med Lycksele SK som moderklubb, har tre mycket starka säsonger i klubbens J18-lag och Liljaskolans Hockeygymnasium. Under förra säsongen var han en de ledande spelarna i vårt framgångsrika J18-lag och även i J20-laget. Och i både lagen gjorde den storväxta forwarden 20 matcher och 21 poäng.

– Tellström är en rejäl forward som inte är rädd för att sätta fingrarna emellan för att vinna matcher. Vi tror med hans storlek och styrka kommer han ha mycket goda möjligheter att kriga till sig en ordinarie tröja, säger Bergendorff.

Båda avtalen gäller över säsongen 2017/18.

Spelarprofil Olsson Hammargren:

 

Spelarprofil Tellström: