Lundberg fortsätter i VHC

Vännäs HC har nu förlängt avtalet med forwarden Samuel Lundberg. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2017/18. 

Samuel Lundberg kom till förening inför säsongen 2011/12, då han började på Liljaskolans hockeygymnasium, från Kovlands IF. Han har gått via samtliga juniorled och kliver nu in i sin sjätte säsong i VHC:s A-lag. Den gångna säsongen blev dock förstörd för honom på grund av en långdragen hjärnskakning. Så det blev bara fyra matcher för honom, och på dessa bokfördes han för tre poäng.

– Samuel har en mörk säsong bakom sig, men som har startade väldigt starkt i. Han är nu sedan ett par veckor tillbaka i full träning och är väldigt motiverad till att göra en bra säsong ifrån sig och att få revansch efter förra säsongens skadebekymmer. Han är en väldigt smart spelare som gör ett gediget jobb ute på isen, för att göra sin medspelare bättre, säger general manager Jacob Bergendorff.