Runnqvist fortsätter i VHC

Vännäs HC har nu förlängt avtalet med forwarden Marcus Runnqvist. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2017/18. 

Marcus kom till förening till säsongen 2013/14, då han började på Liljaskolans hockeygymnasium, från Smedjebacken. Han har gått via samtliga juniorled och trots att kommande säsong blir hans första säsong som senior har han varit ordinarie spelare i A-laget under två säsonger. Den gångna säsongen bokfördes han för 8 poäng på 33 matcher.

– Marcus är en ung lovande spelskicklig center som har en stor utvecklingspotential och ett härligt driv i att vilja bli bättre. Att han trivs så bra i föreningen och att han nästintill får räknas som en egen produkt gör att det är extra roligt att han blir kvar i ytterligare en säsong, säger general manager Jacob Bergendorff.