Mobile Partner – ny huvudsponsor

Vännäs HC har gjort klart med en ny huvudsponsor.

Mobile Partner har under lång tid varit partner till Vännäs HC men nu står det klart att företaget går in som ny huvudsponsor för Vännäs HC.
– Vi är väldigt tacksamma för deras engagemang. Mobile Partners stöd ger verkligen vår föreningen helt andra förutsättningar och att vi kan börja tänka mer långsiktigt, säger Fredrik Lindgren, ordförande för Vännäs HC, och fortsätter:

– Vi som förening växer för varje år och vill fortsätta att göra det. Att då vi får in den största sponsorn i föreningens historia är givetsvis väldigt betydelsefullt.

Skarp service, stor passion – det är vad som driver Mobile Partner. Sedan 2010 har de levererat smarta telekom- och växellösningar till företag i hela Sverige, alltid med stor lyhördhet, kompetens och alltid av högsta kvalitet.

–Det känns jättekul att få utöka samarbetet med VHC. Vännäs HC är en förening på stark frammarsch och som även tar ett stort socialt ansvar, vilket tilltalar oss. Dessutom har de fått till ett starkt affärsnätverk där vi känner att vi vill fortsätta att knyta kontakter. Det ska verkligen bli spännande att följa föreningens fortsatta utveckling, säger André Holmström, försäljnings- och marknadschef på Mobile Partner.

På bilden ser ni ordförande i VHC och André Holmström från Mobile Partner.