Derby mot Tegs SK väntar

Under onsdagskvällen spelas säsongens tredje derby mellan Vännäs HC och Tegs SK Hockey – här kommer det senaste inför matchen. 

Lagen har mötts två gånger tidigare under höstserien och de har en seger var i bagaget, VHC efter straffar och den senaste matchen i Umeå vann Teg relativt komfortabelt.

Vännäs HC kommer från två raka förluster medan Teg är just nu Hockeyettans formstarkaste lag, då de har tagit 20 poäng på de åtta matcher senaste matcherna.

– Teg får ses som solklara favoriter i kväll, då de är inne i ett verkligen bra stim. Vi har allt att vinna i kväll och som vanligt i derbyn är det, det lag som är villiga att kriga för klubbmärket mest som kommer att segra. Så det finns bara ett för oss i kväll, säger tränare Eje Nyman.

Om ni inte kan vara på plats i Vännäs Ishall då puckens släpps 19:00, så sänder vi matchen live. Klicka här för att komma till sändningen. 

Läget i laget är att som tidigare är saknas de tre spelare med hjärnskakning, Tobias Göransson, Samuel Lundberg och Martin Söderberg. Saknas gör även Ludwig Fahlén och William Nygren på grund av skada och sjukdom.

Nu är vi redo för match! Så kom till Vännäs Ishall för att heja fram till svartgula laget i derbyt!