Inför SK Lejon hemma

Under söndagen spelas den sista hemmamatchen för Vännäs HC i Hockeyettan Norras grundserie, då SK Lejon gästar Vännäs Ishall. 

Efter nästan två veckors uppehåll är det så äntligen åter dags för match i Hockeyettan. I den senaste matchen för VHC så föll laget på bortaplan mot Tegs SK. Nu söker laget revansch då SK Lejon gästar. SK Lejon har under de fem senaste matcherna radat upp fina prestationer, då de tagit poäng mot både Piteå och Asplöven. I den senaste matchen förlorade de dock mot Kalix med 2-5.

VHC däremot har fem raka förluster och söker nu revansch för de tidigare prestationerna och för att behålla den åttondeplatsen i tabellen, som innebär fler bonuspoäng inför fortsättningsserien.

– Uppehållet kom lägligt för oss, vi började med att ta några dagars återhämtning för att sedan ha kunnat träna på bra. Till matchen gäller det att vi hittar tillbaka till våra grunder och ta tag i taktpinnen från första nedsläpp, säger tränare Eje Nyman.

Nedsläpp i Vännäs Ishall är klockan 16:00 och läget i laget är enligt följande.

Nyförvärven Filip Myhrman och Max Påhlman kommer att debutera, likaså kommer Oscar Persson göra säsongsdebut i VHC-tröjan. Målvakten Joakim Moritz är tillbaka från skada.

Däremot saknas målvakten William Eriksson för sjukdom och forwarden Marcus Runnqvist som är avstängd till den 14/12 och missar därmed även Kirunamatchen. Saknas för skada gör kvartetten Samuel Lundberg, Tobias Göransson, Petter Grefve och Samuel Aho.

Information om biljetter hittar ni här.