Max Pålholm ansluter

Vännäs HC har skrivit ett korttidskontrakt med forwarden Max Pålholm. Avtalet sträcker sig till den 15/12, med option om förlängning. 

Innan onsdagens förlust i derbyt mot Teg med 1-4 var det klart att laget får klara sig utan Jan Isaksson som är i landslagsspel med Thailand resten av säsongen, dessutom saknades forwarden Samuel Lundberg som ådrogs sig en kraftigare hjärnskakning i matchen mot Brunflo. I derby mot Teg drabbades laget av tre ytterligare forwardsskador då Petter Grefve fick en fraktur på handleden, Tobias Göransson en hjärnskakning och Tobias Hollström en lättare skada på underkroppen. Detta leder till att VHC tar in forwarden Max Pålholm, som kommer senast från spel med Varberg, som har dragit sig ur södra Hockeyettan. Förra säsongen tillhörde han Brynäs och svarade för 29 poäng på 43 matcher i SuperElit. Dessutom tränade han frekvent med SHL-laget.

– Vi tar in honom till att börja med tills grundserien innan jul är färdigspelad för att titta närmre på honom. Max är en rivig offensiv forward med bra speed, säger general manager Jacob Bergendorff.