Talangen kontrakteras

Vännäs HC har i dag skrivit ett A-lagskontrakt med junioren Marcus Abrahamsson. Avtalet gäller över denna och kommande säsong.  

Marcus Abrahamsson kom till Vännäs HC och Liljaskolans Hockeygymnasium från IFK Täby inför förra säsongen. Denna säsong har 17-åringen verkligen haft en fin utvecklingskurva och har hittills svarat för 8 poäng på 4 matcher i vårt J18 Elit-lag, 28 poäng på 16 J20 Elit-matcher och fått visa upp sig under 7 A-lagsmatcher och svarat för 1 mål.

– Verkligen glädjande att vi redan nu lyckats knyta upp Marcus över denna och nästa säsong. Han är en av många talanger i våra juniorlag, har en väldigt bra vilja och vinnarskalle och har väldigt fina offensiva kvalitéer, som både målskytt och i att sätta upp sina kamrater i lägen, som han redan i år har fått visa upp i Hockeyettan, säger general manager Jacob Bergendorff.

Fakta: Marcus Abrahamsson: