Inför Asplöven borta

Laget åker under onsdagen upp till Haparanda för att möta Asplöven på bortaplan, och lagets långa bortamatch-turné rullar vidare. 

Förra matchen lagen emellan blev en mycket jämn tillställning som fick lov att avgöras i förlängning, och där Asplöven drog det längre strået. Vännäs HC kommer från en förlust, trots bra spel, mot Kalix.

Asplöven har även de en förlust i ryggen då de föll mot serielederna Piteå på bortaplan i måndags.

– Jag vill se att vi kommer upp i samma nivå som vi gjorde mot Kalix. Asplöven en ett mycket bra lag så det gäller att vi gör det om vi vill vara med och slåss om poängen, säger tränare Eje Nyman och fortsätter.

– Det är frientré till matchen så jag tror det kommer bli en häftig match och inramning.

Läget i laget är att Joakim Moritz, Samuel Lundberg, Tobias Hollström och Vincent Andersson är alla är skadade, men där den sistnämnda började i träna i veckan och väntas bli spelklar inom kort. Även backen Samuel Aho saknas i kväll.

Detta gör att junioren Marcus Abrahamsson reser med laget och spelar kvällens match.

Asplöven sänder kvällens, så klicka här för att komma till sändningen.