Vinst i Skellefteå

Vännäs HC vann med 6-2 på bortaplan mot SK Lejon i säsongens andra träningsmatch. 

Vännäs HC spelade under fredagskvällen mot SK Lejon på bortaplan och det blev en stabil vinst. I första matchen mot Teg fick laget slita hårt, men till kvällens match var det ett högre tempo i killarnas ben. Vännäs tog ledningen med 1-0 efter mål av junioren Marcus Abrahamsson. Lejon kan kvittera och lagen följs åt till 2-2. Men desto längre matchen lider desto mer hittar VHC linjer i spelet och det blir en islossning i den tredje perioden och när Tobias Hollström gör 5-2 är det spiken i kistan. Lejon chansar i slutet och tar ut målvakten men istället för att komma närmre kan nyförvärvet från Björklöven, Victor Ekeståhl-Jonsson, göra 6-2.

Matchfakta:
Resultat: 6-2 (1–2, 1–0, 0–4)
Målen VHC: Marcus Abrahamsson, Marcus Runnqvist 2, Vincent Andersson, Tobias Hollström, Victor Ekeståhl-Jonsson