Inför Tegsmatchen

I kväll, tisdag, gästar Tegs SK Vännäs Ishall och med det går Vännäs HC in säsongens första match och derby.

Laget har varit på is i drygt två veckor och ser verkligen fram mot att få börja spela matcher. En matchintensiv vecka väntar för lag, då tre matcher står på schemat. Först Teg, sedan på fredag borta mot SK Lejon och på lördag möter vi Brunflo hemma.

Tränare Eje Nyman ser fram emot att se spelarna i match.

– Som vanligt i derbyn mot Teg är det kampen som kommer att avgöra. Det är första matchen för säsongen så alla linjer i spelet kanske inte sitter, men kampen får vi aldrig vika en tum från.

Läget i laget är att skador på Fredrik Eriksson, som olyckligt bröt ett finger under förra veckan och blir borta i ett par veckor, och Viktor Frank missar kvällens match. Saknas gör också forwarden Jan Isaksson, som gör militärtjänstgöring. Detta leder till att backen Lawrence Parsons kallas in från J20-laget.

Nedsläpp 19:00 och info om biljetter hittar ni här.