Ny guldpartner

Under fredagen blev det klart att Vännäs Fastigheter ansluter till den svartgula familjen, då de tecknade ett guld-samarbetsavtal med Vännäs HC.

– Jag kommer själv från idrotten och har tagit mycket av mitt ledarskap från idrotten. Vi måste jobba mer resultatinriktat och även inom ett bolag är det laget före jaget som gäller, precis som inom idrotten, säger Vännäs Fastigheters vd Per Lundqvist om varför de valt att satsa i VHC och fortsätter:

– Vi vill börja marknadsföra oss och då passar Vännäs HC oss mycket bra samt att vi kan knyta affärskontakter inom andra bolag i kommun under klubbens nätverksträffar. Sedan kan vi även börja bjuda vår personal på hockey och ta med kunder, vilket också det knyter affärskontakter.

Vännäs Fastigheter AB är ett fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun. De har fastigheter i Vännäs centralort, Vännäsby samt i Tväråbäck. De förvaltar totalt cirka 52 000 m2 där cirka 30 000 m2 utgör privatbostäder, 11 000 m2 utgör industribyggnader, 6 000 m2 avser särskilda boenden samt resterande ytor avser butiks- eller kontorslokaler.

Vännäs Fastigheters verksamhetsmål är att främja bostadsförsörjningen i kommunen och erbjuda konkurrenskraftiga lokaler till vårt näringsliv.

Tidigare i år var det inflyttning i deras nybyggda hyreshus med 27 lägenheter och under första veckan i september startar bygget av ännu ett nytt hyreshus på Liljas väg. Det förs även diskussioner om att bygga ett nytt älderboende i kommun och nyligen sålde de fastigheten där Returcentrum huserar, så det händer mycket för Vännäs Fastigheter.

– Vi tycker att det är fantastiskt roligt att Vännäs Fastigheter vill vara en del av den svartgula familjen. Vi har en röd tråd i föreningen om att jobba långsiktigt, både sportsligt och med våra samarbetspartners. Det vill vi visa för våra nya partners som i det här fallet är Vännäs Fastigheter. Detta samarbete ger oss ytterligare trygghet inför kommande säsong och vi ska göra allt i vår makt för att motsvara förväntningarna, säger Vännäs HC:s ordförande Fredrik Lindgren.