Juniortränarna klara

Vännäs HC har nu gjort klart med vilka som kommer träna vårt J20- och J18-lag kommande säsong. 

På J20 är det duon med Cevin och Cim Johansson som fortsätter att leda laget. Kommande säsong blir deras tredje raka säsong som de leder vårt J20-lag.

– Känns väldigt bra att vi får fortsätta med kontinuiteten på ledarsidan även här. Cim och Cevin är två unga och mycket ambitiösa tränare som har varje säsong fått laget att lyfta, säger junioransvarige Eje Nyman.

På J18 står det nu klart att Patrick Ljunggren återvänder till klubben. Patrick jobbar som instruktör på Liljaskolans hockeygymnasium men har de senaste åren verkat i Björklövens ungdomsorganisation men hade LN91 i Division 2 den förra säsongen. Utöver det har de två senaste säsongerna varit huvudtränare för Västerbotten i Stålbucklan.

Utöver Patrick kommer Jeff Lundberg även i år ingå i tränarstaben på J18. Likt J20-tränare kliver även Jeff in på sin tredje säsong med laget.

– Glädjande att vi får tillbaka Patrick, då han jobbar med alla killar på dagtid och nu kan följa deras utveckling även på kvällstid. Han är mycket bra på att få ungdomar att växa och utvecklas, precis som föreningen vill, säger Eje Nyman och fortsätter.

– Jeff är även han en mycket ambitiös och ung tränare med framtiden för sig. Jag tror att Jeff och Patrick kommer att komplettera varandra mycket bra.

sasongskort4