Göransson och Olsson Hammargren fortsätter

Vännäs HC har skrivit nya kontrakt med forwardsduon Tobias Göransson och Jonathan Olsson Hammargren. 

Jonathan Olsson Hammargren kom till VHC från spel i SuperElit med Luleå HF. I sin första seniorsäsong stod 21 poäng på 31 seriematcher. I playoff-spelet mot Östersund svarade han för två poäng och utöver det så hade han bästa plusminus i hela laget på +9.

– Mycket glädjande att Jonathan stannar hos oss. Han gjorde extremt bra ifrån sig under sin första säsong men har mycket utveckling kvar i sig. Dessutom är han mycket seriös i sin hockeysatsning och en mycket klok tvåvägscenter, som kan göra poäng, säger sportchef Peter Johansson.

Tobias Göransson i Vännäs HC. Foto: Tommy Sjölund
Tobias Göransson i Vännäs HC. Foto: Tommy Sjölund

Tobias Göransson kliver nu in i sin femte säsong i den svartgula tröjan. I fjol stod han för 10 poäng på 21 matcher och var som vanligt extremt viktigt i det defensiva jobbet.

– Även här är det glädjande att han stannar. Jag ljuger inte om jag säger att Tobias är seriens absolut bästa forward i boxplay-spelet, som är bered att offra en hand för att täcka skott. Han jobbar hårt över hela banan, är mycket seriös och det har dessutom börjat lossna för honom i poängproduktionen, säger sportchefen.

Båda kontrakten är skriva på 1 år.

Vill dessutom passa på att tacka William Fellgård och Petter Grefve för tiden i klubben, som lämnar klubben för spel med i Södertälje SK i J20 SuperElit och önska er lycka till och välkomna tillbaka.

Spelarprofil #16 Jonathan Olsson Hammargren:

Spelarprofil #22 Tobias Göransson