Klart med fystränare

Vännäs HC har nu kommit överens om fortsättning med löptränaren Johan Brändström samt nyrekryterat fystränaren André Wiklund.

Under förra säsongen höll Johan Brändström i löp- och konditionsträningen för a-laget och nu står det klart att han fortsätter även denna säsong.

– Han var mycket uppskattad av spelarna under förra säsongen och Johan är extremt kunnig inom kondiotionsträning. Det känns mycket bra att han kommer fortsätta att hjälpa killarna i vårt a-lag att träna hårt men även rätt, säger general manager Jacob Bergendorff.

Även André Wiklund, som har en mycket lång historik som ledare i föreningen, är nu klar för en återkomst i föreningen som fystränare. Utöver a-laget kommer han även att hjälpa till i våra juniorlag och skärpa kravbilden på fysträningen där.

– Att André har den högsta tränarutbildning inom hockeyn och kan verkligen sporten gör saken inte sämre. Han är idrottslärare, utbildar personliga tränare samt är själv extremt intresserad av träning och besitter därmed en enorm kunskap om träning och brinner verkligen för att lära ut sina kunskaper.

– Att vi har gjort klart med dessa två namn är ett steg i en ökad kravbild i föreningen. Hård och bra träning ska ge resultat, säger Bergendorff.