Vincent Andersson klar för Vännäs HC

Vännäs HC har skrivit kontrakt med forwarden Vincent Andersson som närmast kommer från SK Lejon.

– Ser fram emot att komma till Vännäs och deras satsning som är helt rätt, med unga hungriga spelare som gillar att träna mycket, säger Vincent Andersson.

Vincent Andersson gjorde 30 poäng på 36 matcher med SK Lejon och avslutade säsongen som utlånad till AIK Hockey Härnösand, där han gjorde 9 poäng på 6 matcher i kvalet till Hockeyettan. Utöver två säsonger i Lejon har den 22-åriga Timrå-produkten en A-lagssäsong med Sundsvall Hockey.

– Det känns kul att få pröva en ny stad och ett nytt lag, men i samma serie, säger Vincent.

– Vincent är en skridskostark forward med en bra inställning där han ständigt vill utvecklas och med en stark offensiv. Väldigt roligt att han väljer att spela med oss, säger sportchef Peter Johansson.

Kontraket gäller över 1 år.