Kaptenen stannar

Vännäs HC har kommit överens om en förlängning med backen och lagkaptenen Samuel Aho. Kontraktet är skrivet på ett år. 

Samuel Aho gjorde sin tredje säsong i Vännäs HC den gångna säsongen och sin andra som lagkapten. 22-åringen kom till VHC inför säsongen 2011/12 från Björklöven, där han gjorde 13 macther och fyra poäng.

Denna säsong har den smarta och spelskickliga backen gjort 15 poäng på 28 matcher.

– En enormt viktig pusselbit i vårt lagbygge som är på plats med förlängningen med Samuel. Han är en mycket klok och spelskicklig back och eftersom han varit i föreningen länge känner han väl till vår vision och värderingen och är en mycket god ambassadör för dessa, säger ordförande och sportkommitténs Jacob Bergendorff.

– Jag trivs väldigt bra i föreningen och tycker att vi har utvecklats bra både på och utanför isen under flera år. Detta har gjort att vi byggt upp en bra grund för att ta ännu ett kliv. Personligen så fick jag för andra året i rad en olycklig skada och missade en del av säsongen, så jag är väldigt laddad på att göra min bästa sommar så jag har ett så bra underlag som möjligt för att göra en bra säsong, säger Samuel Aho.

Spelarprofil Samuel Aho: