Inför playoff mot Östersund

Inför säsongen var målsättningen för laget att ta sig till playoff till Hockeyallsvenskan – nu är de där och Östersund står för motståndet.

Onsdag den 17 februari kl. 19:00 släpps pucken i Vännäs Ishall och för första gången sedan 2013 får laget spela playoff 1 till kvalserien till Hockeyallsvenskan.

Östersund slutade trea i Allettan norra medan Vännäs HC hamnade på en fin andraplats i Hockeyettan Norra vår. Lagen har mötts två gånger tidigare denna säsong, där Östersund vann de båda tillställningarna.

Östersund gick nästintill obesegrade i serien före jul, men har haft det lite tyngre efter jul, och de sa innan säsongen att de ska ta sig till Hockeyalllsvenskan.

– Det kommer bli en tuff matchserie, men vi har haft en bra vecka på oss att förbereda oss. Det gäller att vi fortsätter att hålla oss till vårt goda försvarsspel, säger tränare Eje Nyman.

Första matchen spelas alltså i Vännäs. Returmatch är redan nu på lördag i Östersund och om en tredje match behövs för att skilja lagen spelas även den i Östersund, på söndag.

Notera att…
Vännäs har förstärkt laget med tre spelare inför matchserien. Emanuel Gabrielsson, Daniel Palmebjörk, båda från Teg, och backen Fredrik Lovén från SK Lejon.
Inför och under matchen kommer styrelsen att dela ut årets hederspriser till Eje Nyman, Andreas Klint och Simon Holmqvist.

Info om biljetter hittar ni här, ta med alla ni känner och stötta laget i den häftigaste matchen som spelats i Vännäs Ishall sedan 2013!
Matchen sänds även via Österunds IK, info om det hittar ni här.

Vi kommer även att lotta ut ett säsongskort för säsongen 2016/17 i matchprogrammet!

Nedsläpp 19:00.