Toppmöte i Vännäs Ishall

I dag, söndag, väntar ett toppmöte i Hockeyettan Norra Vår då serietvåan Vännäs HC tar emot serietrean Örnsköldsvik HF, kl. 16:00 i Vännäs ishall. 

Örnsköldsvik missade för andra året i rad Allettan med minsta möjliga marginal. Laget öppnade starkt hemma mot Teg i omstarten av serien, men föll senast mot SK Lejon. Vännäs HC har två raka segrar och därmed ligger de tvåa i serien.

Vännäs förlorade båda matcherna lagen emellan innan jul, den första efter förlängningen, och båda matcherna bjöd på en underhållande hockey i högt tempo.

– Nu är det dags för revansch mot Övik. Det är ett mycket bra lag, men det är vi också!, som står för en trevlig och underhållande hockey. Så jag är övertygad om att även denna match kommer bli välspelad med ett högt tempo. Det kommer bli spännande, säger tränare Eje Nyman.

Läget i laget är att Tom Renström är tillbaka från skada. Samuel Aho, Johan Niemi och Oscar Persson är fortsatt skadade.

Notera att…
Daniel Spigerhäll stod för tre poäng i matchen mot Teg (första för säsongen i VHC)
Vännäs HC har än så länge inte släppt in ett mål i boxplay i serien efter jul.
Övik har hela 44% utdelning i powerplay!

Nedsläpp 16:00 och info om biljetter hittar ni här.
Dagens utlottning i matchprogrammet är två stycken fribiljetter till valfri match, under resterande del av hemmamatcherna denna säsong.