Inför omstarten

Nu är det åter dags för match då Hockeyettan Norra Vår startar och AIK-Hockey Härnösand gästar Vännäs Ishall.

Efter ett jullovet är det då åter dags för match. Hockeyettan Norra Vår startar i kväll och i potten står två platser till playoff-spel till kvalserien till Hockeyallsvenskan. Dit vill Vännäs nå. Vännäs går nu in i en matchtät period och först ut är AIK-Hockey Härnösand.

– Det brukar vara lite spänt i början av en omstart, men vi har förberett oss så väl vi har kunnat, så det känns bra. Jag tror det kommer bli en mycket jämn serie så varje hemmamatch är lite av en måstematch om vi vill titta uppåt i tabellen. Härnösand vill gärna spela med en tät box i försvarszon och gå på kontringar, vilket de är mycket bra på. Som lag har de tagit stora kliv så det gäller att vi gör vårt jobb, säger tränare Eje Nyman om matchen.

Läget i laget är att samtliga spelare är tillgängliga för spel förutom backarna Samuel Aho och Johan Niemi samt forwarden Olle Vennström som samtliga är skadade.

Notera att.

Backen Joel Backesten debuterar i kväll i VHC-tröjan och spelar med nummer 3.
Vännäs har vunnit de två tidigare möten lagen emellan.
Christoffer Rikner, som i fjol spelade i VHC, leder Härnösands interna poängliga med 16 poäng.

Nedsläpp i Vännäs Ishall är kl. 19:00 och info om biljetter hittar ni här