Åter match mot Sollefteå

Vännäs och Sollefteå möttes i onsdag och Sollefteå vann efter straffar – men redan i kväll får Vännäs en chans att ta revansch, denna gång på hemmaplan. 

I helgen väntar dubbla hemmamatcher för Vännäs HC. I dag mot Sollefteå och på söndag är det Örnsköldsvik som står för motståndet. Matchen i onsdag var jämn och tuff och lagen följdes åt målmässigt hela matchen. Men tränare nyman var inte helt belåten med matchen och vill se att laget håller uppe spelet under 60 minuter.

Vännäs ställer upp med samma lag som i onsdags förutom två ändringar. Det är Andreas Klint som är tillbaka i spel och J20-forwarden Petter Grefve är ej med. Sedan är det i skrivande stund frågetecken kring målvakten William Eriksson medverkan, då han gjorde illa sig på gårdagens träning.

Nedsläpp 16:00 i Vännäs Ishall. Här finner ni information om biljetter.