Inför Lejon

I kväll är det så åter dags för match. För motståndet står SK Lejon, i Skellefteå Kraft Arena. Här kommer det senaste inför matchen.

SK Lejon har startat serien övertygande och ligger på fjärdeplats i serien och en plats till Allettan. I helgen tog de en övertygande seger mot den andra länsrivalen, Tegs SK, med 2-4.

Vännäs kommer som bekant från en 5-0-förlust hemma mot Kiruna. Efter matchen efterlyste tränare Eje Nyman att laget måste börja tävla och han en plan för vad som kommer att krävas till kvällens match.

– Jag var och tittat på dom mot Teg i söndags. Lejon är bra nu och jag förväntar mig att det kommer bli ett hårt derby med mer kamp en skönspel. Det spelar med ett låg försvarsspel och vi måste kriga hårda än någonsin om vi vill ta tre poäng, säger Eje Nyman.

Läget i laget är att Olle Vennström och Adam Svensson fortsätter att saknas samt Tobias Göransson. Även Andreas Klint missar kvällens match och Niclas Olofsson som skadade sig mot Kiruna.

Notera….

Att Vännäs forna lagkapten, Johan Örnberg, med 178 matcher och sex säsonger i VHC-tröjan, spelar nu i Lejon.
Att laget tog en seger var mot varandra under försäsongen.
Att Lejon gör mål på 11,50% av deras skott.

Nedsläpp 19:00 i Skellefteå kraft Arena, om ni inte kan åka till Skellefteå så sänder Lejon matchen via webben, klicka här för att se matchen.