Seger mot Kovland

Det blev seger bort mot Kovland, trots en mardrömsstart. Segersiffrorna skrevs till 5-2. 

Matchen började på sämsta tänkbara sätt då Kovland gör 1-0 redan efter 24 sekunder. Trots detta lyckas Vännäs hämta mod och kvittera. Därefter gör lagen var sitt powerplay-mål och perioden slutar 2-2.

I den andra perioden tar Vännäs över matchen mer och mer och tar tillslut ledning.

Den tredje perioden är den andra lik och innan hesa-Fredrik ljuder står det 5-2 på resultattavlan.

– Kovland är mycket svårspelade borta och i dag är det mer kamp än skönspel. Vi blir bättre och bättre desto längre matchen lider, vi tröttar ut dem. Riktigt skönt att det studsar vår väg i dag, det behövde vi, säger tränare Eje Nyman, som passar på att plussa för hela tredje kedjan och debutmålskyttarna Andreas Klint och Daniel Spigerhäll.

Matchfakta:

Resultat: 2-5 (2-2, 0-1, 0-2)

Skott: 31-27

Målen VHC: 1-1 Andreas Klint (J. Isaksson, J Olsson Hammargren) 2-2 Jan Isaksson (J Olsson Hammargren. J. Niemi) 2-3 Daniel Spigerhäll (S. Lundberg, J Andersson) 2-4 William Fellgård 2-5 Tobias Göransson (F. Eriksson, O. Persson)

Publik: 86