Inför derbyt med Samuel Aho

I morgon onsdag, 19:00 i Vännäs Ishall, släpps pucken i hemmapremiären och derbyt mot Tegs SK. Webredaktionen kollade läget med lagkapten Samuel Aho inför matchen.

Lagen har möts två gånger under försäsongen och det har blivit två hemmasegrar, 6-3 i Vännäs och 3-o i Umeå. Derbyna brukar alltid vara täta och tuffa, Samuel Aho tror inte på något annat i morgon och han med laget ser verkligen fram emot matchen.

– Det är en sjukt roligt match som det aldrig är svårt att tända till inför. Om man lägger till att den spelas hemma i gula borgen så kan det inte bli så mycket bättre än så. Ska bli riktigt skoj!

I premiären mot Piteå gjorde Vännäs en bra förstaperiod och hade häng på att kvittera, men sedan kom utvisningarna och Piteå kunde dra ifrån, detta är något laget har pratat om och de har en plan för vinst.

– Det krävs att vi följer Ejes gameplan disciplinerat och att samtliga stämplar in i morgon till matchen med ett jäkla fokus samt en inställning att göra allt för varandra.

Hur har veckans träningar varit? 

– Vi har haft två bra träningar under veckan där vi kunnat ta med oss farten från Piteåmatchen. Fokuset har varit högt vilket medfört att vi kunnat träna på den nivå vi vill.

Något mer du vill säga till Vännäspubliken?

– Jag hoppas verkligen att så många som möjligt kan ansluta till hallen och stötta oss i kampen om tre poäng under onsdagskvällen, väl mött!, avslutar Samuel Aho.

Biljettinformation hittar ni här.