Andersson återvänder

Nu står det klart att backen Johan Andersson återvänder till Vännäs HC efter en säsong i franska Cergy

Johan gjorde under den förra säsongen 17 poäng på 16 matcher i Cergy och säsongen innan dess var den mycket defensiva skickliga back med att föra Vännäs HC till play off-spel mot Kiruna.

– Johan är en ledare på och utanför isen. Han är en klippa i det defensiva spelet men har under den förra säsongen fått utveckla sin offensiv. Vi ser Johan som en viktigt pusselbit i vårt lagbygge, säger ordförande och sportkommitténs Jacob Bergendorff.

– Det känns väldigt roligt att vara tillbaka i den gula borgen efter ett år i Frankrike. Det var ett väldigt lärorikt år och en häftigt livserfarenhet, där jag fick utveckla med spel med pucken. Vi ser ut att få en bra trupp i år och det är ett skönt gäng, så jag tror även detta år kommer att bli bra, säger Johan Andersson.

Avtalet gäller över säsongen 2015/16