Träningsmatcherna klara

Nu är det klart med träningsmatcherna inför säsongen. Vi börjar med en tuff bortamatch mot seriefavoriterna Örnsköldsvik. Matchen spelas onsdag 19/8.

Därefter ett dubbelmöte mot SK Lejon där vi börjar borta 22/8 innan vi tar emot dem hemma, preliminär dag är lördag 29/8.
Sedan väntar en träningshelg i Finland med bortamatcher mot Finskt motstånd. Lördag 5/9 möter vi Hermes Hockey i Karleby (Kokkola). Hermes är nykomlingar i Mestis, som motsvarar Allsvenskan, så här förväntar vi oss riktigt tufft motstånd. Dagen efter, söndag 6/9, tar vi oss an JHT Kalajoki i Bennäs, ca 4 mil från Vasa, innan färjan tar oss tillbaka till svensk mark. Finlandsresan är möjlig genom vår samarbetspartner Johan Björk hos Björk & Boström Sportresor AB som dessutom är finsk honorärkonsul i Umeå.
Träningsmatchandet avslutas med ett dubbelmöte med Teg. Hemma i Vännäs torsdag 10/9 innan genrepet inför serien blir en bortamatch i Umeå i T3 Center onsdag 16/9.